четвер, 18 вересня 2008 08:55

У швейцарському ресторані з"явилися страви з грудного молока

Нові рецепти швейцарського кулінара глибоко шокували тиху альпійську республіку. Власник ресторанчика Storchen на зимовому гірськолижному курорті Вінтертур в Швейцарії вирішив урізноманітити меню свого закладу і запропонував відвідувачам особливі місцеві страви. Тушковане м"ясо, супчики і соуси містять, щонайменше, 75% людського грудного молока.

"Ми всі виросли на ньому, тоді чому ми не можемо включити материнське молоко в наш щоденний раціон?" - вважає Ганс Лочер, найбільш суперечливий кулінар Швейцарії. Лочер привернув увагу провідних ЗМІ після того, як дав рекламне оголошення про набір жінок-донорів. Він обіцяв, що кожна така "годувальниця" отримуватиме понад 6 доларів за 400 мл молока, пише DailyTelegraph.

"Перший експеримент з грудним молоком я провів, коли народилася моя дочка, - розповів Лочер. - З нього можна приготувати божественно смачні речі, проте щоб зберегти потрібну консистенцію, в молоко завжди потрібно додавати трохи збитих сливок".

Місцеві власті в розгубленості: вони не знають, як відреагувати на інноваційну технологію свого співвітчизника. З одного боку, вживання грудного молока не таке звичайне явище, як вживання коров"яче, козиного або овечого. З іншого боку, його використання не заборонене, як у випадку з молоком людиноподібних мавп.

Зараз ви читаєте новину «У швейцарському ресторані з"явилися страви з грудного молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути