"Ми всі виросли на ньому, тоді чому ми не можемо включити материнське молоко в наш щоденний раціон?" - вважає Ганс Лочер, найбільш суперечливий кулінар Швейцарії. Лочер привернув увагу провідних ЗМІ після того, як дав рекламне оголошення про набір жінок-донорів. Він обіцяв, що кожна така "годувальниця" отримуватиме понад 6 доларів за 400 мл молока, пише DailyTelegraph.
"Перший експеримент з грудним молоком я провів, коли народилася моя дочка, - розповів Лочер. - З нього можна приготувати божественно смачні речі, проте щоб зберегти потрібну консистенцію, в молоко завжди потрібно додавати трохи збитих сливок".
Місцеві власті в розгубленості: вони не знають, як відреагувати на інноваційну технологію свого співвітчизника. З одного боку, вживання грудного молока не таке звичайне явище, як вживання коров"яче, козиного або овечого. З іншого боку, його використання не заборонене, як у випадку з молоком людиноподібних мавп.
Коментарі