Четвер, 18 вересня 2008 08:55

У швейцарському ресторані з"явилися страви з грудного молока

Нові рецепти швейцарського кулінара глибоко шокували тиху альпійську республіку. Власник ресторанчика Storchen на зимовому гірськолижному курорті Вінтертур в Швейцарії вирішив урізноманітити меню свого закладу і запропонував відвідувачам особливі місцеві страви. Тушковане м"ясо, супчики і соуси містять, щонайменше, 75% людського грудного молока.

"Ми всі виросли на ньому, тоді чому ми не можемо включити материнське молоко в наш щоденний раціон?" - вважає Ганс Лочер, найбільш суперечливий кулінар Швейцарії. Лочер привернув увагу провідних ЗМІ після того, як дав рекламне оголошення про набір жінок-донорів. Він обіцяв, що кожна така "годувальниця" отримуватиме понад 6 доларів за 400 мл молока, пише DailyTelegraph.

"Перший експеримент з грудним молоком я провів, коли народилася моя дочка, - розповів Лочер. - З нього можна приготувати божественно смачні речі, проте щоб зберегти потрібну консистенцію, в молоко завжди потрібно додавати трохи збитих сливок".

Місцеві власті в розгубленості: вони не знають, як відреагувати на інноваційну технологію свого співвітчизника. З одного боку, вживання грудного молока не таке звичайне явище, як вживання коров"яче, козиного або овечого. З іншого боку, його використання не заборонене, як у випадку з молоком людиноподібних мавп.

Зараз ви читаєте новину «У швейцарському ресторані з"явилися страви з грудного молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 144
Голосування Яка найбільша проблема Києва?
  • Затори
  • Хаотична забудова
  • Нищення історичних місць
  • Незаконна торгівля, МАФи
  • Громадський транспорт
  • Мало шкіл та дитсадків
  • Сміття
Переглянути
Погода