вівторок, 01 квітня 2008 12:52

У штаті Колорадо через сильний снігопад зіткнулися 75 машин

На федеральній автотрасі-70 в американському штаті Колорадо в умовах сильного снігопаду сталося зіткнення 75 машин машин. Як повідомив журналістів представник місцевої влади Гілберт Салліван, 1 людина загинула і не менше 16 доставлені в лікарні найближчих населених пунктів з ударами і пораненнями різного ступеня тяжкості, передає "Інтерфакс".

Кілька годин тому влада штату перекрила найважливішу автотрасу, що проходить через місто Вейл-Веллі в обох напрямах, пише MyfoxColorado.

Причиною масового скупчення машин став вантажний напівпричіп: на західному напрямі траси його розвернуло і склало навпіл, як кишеньковий ніж.

1 людина загинула на місці. Всі постраждалі доставлені в лікарні найближчих населених пунктів. 16 людей з переломами і ударами було відправлено до Медичного центру Вейл-Веллі в 15 милях від місця ДТП, сказав представник госпіталю Дон Бішоп.

Ще 6 постраждалих відвезли в Медичний центр Св. Антонія, недалеко від Брекенріджу. 2 жінки все ще знаходяться в критичному стані, ще одна жінка і дитина - в серйозному. Після надання першої допомоги двоє пацієнтів було відпущено.

Салліван заявив, що дорожні служби розчищатимуть затори на західному напрямку траси всю ніч. Перечекати, поки дорога не буде відкрита, а також отримати їжу і зігрітися можна буде в одному з трьох притулків, що обслуговують члени Армії Порятунку і співробітники Червоного Хреста, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У штаті Колорадо через сильний снігопад зіткнулися 75 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути