Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 11:17

У штаті Флорида оголошений 30-денний секс-марафон

 В американському штаті Флорида священик закликав віруючих частіше займатися сексом

Пол Вірт, пастир християнської церкви Relevant Church, повідомив своїм прихожанам: "Ми починаємо 30-денний сексуальний марафон, який покликаний допомогти як одруженим, так і неодруженим людям привести своє статеве життя у відповідність з божими принципами".

Вірт говорить, що ідея виникла у нього, тому що багато людей порушують це питання. У них просто немає часу на секс.

За словами священика, одружені люди повинні спробувати займатися сексом щодня протягом 30 днів. При цьому неодружені люди повинні, навпаки, утриматися від сексу на 30 днів.

Марафон є відкритим для всіх. Для нього створений спеціальний вебсайт. Кілька вже зареєструвалися, говорить Вірт. Лорена і Даг Веббер вирішили прийняти виклик. "У турботах про дім, дітей, бізнес про секс забуваєш. Буде цікаво знов згаяти час на нас", - говорять вони.

Неодружені люди повинні, навпаки, відмовитися від сексу. Навіть якщо вони живуть разом вже давно. "Тому що можливо, секс для них був центральною темою їх відносин, і можливо вони щось пропускають", - говорить Вірт.

За його словами, у одружених людей ця ініціатива повинна розпалити пристрасть і прихильність у шлюбі, а неодружені повинні навчитися цінувати себе і своїх партнерів без сексу, повідомляє wistv.

Зараз ви читаєте новину «У штаті Флорида оголошений 30-денний секс-марафон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути