Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 15:03

У Севастополі через холоди закрили школи

У Севастополі через недостатній температурний режим відсьогодні попередньо на тиждень призупинено навчальний процес в усіх школах міста.

Про це сьогодні на апаратній нараді повідомив перший заступник голови міської державної адміністрації Володимир Казарін.

Він додав, що сьогодні у зв"язку із відсутністю належного тиску природного газу зупинено роботу 7 котелень міста. За його словами, при температурі повітря мінус 13 градусів (на апаратній нараді прозвучала інформація, що в районі Чорноріченського водосховища вночі температура становила мінус 20 градусів) місту необхідно газу в обсягу 2 млн. 400 тис. кубометрів на добу, тоді як місто зараз може відбирати 1 млн. 70 тис. кубометрів газу.

Як повідомила заступник начальника управління освіти і науки міськдержадміністрації Жанна Слюсар, температура повітря у класах переважної більшості шкіл становить менше плюс 10 градусів (у деяких школах температура становить 4-7 градусів тепла), і навіть якщо у якійсь зі шкіл і тепло, тобто температура – плюс 17 градусів, все одно вони закриваються згідно із наказом начальника управління.

Ж.Слюсар висловила сподівання, що завдяки подібному профілактичному заходу не прийдеться призупиняти навчальний процес у зв"язку із досягненням епідеміологічного порогу по застудних захворюваннях, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі через холоди закрили школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути