Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 12:56

У Сан-Ремо відкривається 58-й музичний фестиваль

У понеділок 25 лютого в Сан-ремо відкривається 58-й музичний фестиваль, який триватиме до першого березня. На сцені театру Арістон виступлять 20 відомих італійських співаків і 14 молодих талантів. У конкурсі можуть брати участь лише ті пісні, які раніше ніде не виконувалися. Серед конкурсантів – Тото Кутуньо, Лоредана Берті та інші.

Фестиваль у Сан-Ремо – конкурс італійської пісні, а не виконавців, хоча про це забувають від самого початку, відзначає РИА "Новости". Співака, що переміг, звеличуватимуть до наступного конкурсу, він щодня звучатиме по радіо, його диски друкуватимуться мільйонними накладами, а про авторів пісень, як правило, забувають вже наступного дня.

Фестивалем зі сцени керуватиме патріарх італійського телебачення 71-річний Піппо Баудо, а допомагати йому має 51-річний телеведучий П"єро Кьямберетті, професіонали своєї справи, які мають великий вплив у телесвіті.

За "Золоту пальму" фестивалю Сан-Ремо боротимуться такі виконавці, як Лоредана Берті, Тото Кутуньо, Літтл Тоні, Джанлука Гріньяні та інші. Імена молодих виконавців поки перераховувати марно, оскільки їх мало хто знає навіть у Італії.

Фестиваль італійської пісні в Сан-Ремо вперше пройшов в 1952 році. Завдяки цьому фестивалю стали відомими по всьому світу Адріано Челентано, Аль Бано, Тото Кутуньо, Джанні Моранді, Ріккардо Фольї, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «У Сан-Ремо відкривається 58-й музичний фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути