Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 16:12

У Рязані пройдуть Олімпійські ігри дурнів

У Рязані 1 квітня 2008 року пройдуть Перші Олімпійські ігри дурнів. Змагання пройдуть під девізом "Вище, глибше, більше!".

Представник оргкомітету ігор заявив, що в змаганнях візьмуть участь п"ять команд з Рязанської області і Підмосков"я. Кожній команді доведеться представляти реально існуючу або придуману країну. Наголошується, що команди повинні мати єдину форму, табличку з назвою держави, що представляється нею, і інші атрибути, звичні для справжньої Олімпіади.

Організатори відзначають, що учасникам Олімпійських ігор дурнів доведеться змагатися як в традиційних видах спорту, таких як метання молота, проходження смуги перешкод і лазення по канату, так і в "не зовсім олімпійських". У числі останніх називаються "Нетрадиційне орієнтування", "домбайський бокс" і "купання в довільній формі". Що ховається під цими назвами, організатори не уточнюють.

Наприкінці в оргкомітеті ігор відзначили, що у випадку, якщо унікальна Олімпіада виявиться вдалою, подібні заходи почнуть проводитися регулярно, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У Рязані пройдуть Олімпійські ігри дурнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути