Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 14:16

У розвиток українських аеродромів вкладуть 10 млрд.грн.

Не дивлячись на те, що аеропорти в загальній структурі транспорту України займають менше 1%, ця галузь розвивається дуже стрімко. Найближчим часом транспортне відомство планує інвестувати в модернізацію українських аеродромів близько 10 млрд.грн. Про це заявив Міністр транспорту і зв"язку України Йосип Вінський.

Як повідомили в прес-службі Мінтрансзв"язку, І.Вінський підкреслив, що для розвитку терміналів необхідно залучати тільки приватних інвесторів. За словами глави транспортного відомства, на сьогодні в Україні немає аеропортів належного міжнародного рівня, окрім аеропорту "Бориспіль".

І.Вінський також відзначив, що місцева влада на модернізацію і оновлення аеропортів виділила тільки 57 млн.грн., тоді як державою заплановано 1,3 млрд.грн. Таким чином, підкреслили в прес-службі, І.Вінський "в черговий раз підкреслив недоліки рішення про передачу аеропортів в комунальну власність".

Нагадаємо, раніше І.Вінський заявив, що Мінтрансзв"язку визначило, детально вивчивши стан кожного з аеропортів і перспективи їх розвитку, шляхи наведення порядку і генеральний напрям впорядкування мережі аеропортів держави, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «У розвиток українських аеродромів вкладуть 10 млрд.грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути