неділя, 14 жовтня 2007 18:05

У "Борисполі" пасажири звели барикади через запізнення літака

В аеропорту "Бориспіль" відбувся гучний туристичний скандал. 180 туристів з різних міст України, серед яких були маленькі діти та інваліди, не змогли вилетіти з Києва в Табу (Єгипет) в п"ятницю о 23.05.

Пасажирам спочатку оголосили, що літак спізнюється, і відлетить до Єгипту на дві години пізніше, тобто о першій ночі. Але, коли літак єгипетської компанії Coral Blue все ж таки прилетів і всі попрямували на посадку, людям оголосили, що в літака немає дозволу на зліт. Пізніше стало зрозуміло, що це неправда, оскільки літак незабаром відлетів назад, але порожній.

Туристи були вкрай обурені і вирішили вдатися до крайніх заходів. Один із пасажирів могутньої комплекції, оголосив привселюдно, що він православний єпископ, дістав із валізи рясу, надів на груди хрест і за допомогою решти громадян намагався перешкодити реєстрації пасажирів на рейси до Парижа, Анталії та Шарм-ель-Шейху. Причому барикади вони почали будувати, збираючи в залі вильоту багажні візки.

Акція протесту закінчилася, лише коли до аеропорту прибули представники компанії "Полонез тревел" - організатора рейса. Вони заспокоїли пасажирів, пообіцявши їх відправити відпочивати іншими літаками.

В результаті переговорів близько половини пасажирів побажала летіти. 24 з них відлетіли вдень в суботу в Шарм-ель-Шейх, щоб потім автобусами дістатися до Таби, а ще одна група відлетіла безпосередньо в Табу о дев"ятій вечора (таким чином затримка склала 21 годину).

"Втім, приблизно половина взагалі відмовилася куди-небудь летіти. В тому числі і я. Ми сподіваємося що турфірма поверне нам вартість туру (1070 доларів), або хоча б обміняє його на путівку до Туреччини", - розповів співробітник газети Олег Ляхов, що був серед пасажирів нещасливого рейса, повідомляє газета "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У "Борисполі" пасажири звели барикади через запізнення літака ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути