середа, 16 квітня 2008 09:38

У "Бійцівському клубі" придумали свій секс-алфавіт (ФОТО)
10

На кіностудії "Укртелефільм" панували веселощі і розпуста - знімався фінал гумористичної телепередачі "Бійцівський Клуб". Новим ведучим проекту замість репера Сєрьоги став Володимир Зеленський. На думку глядачів, Вова пожвавив шоу, приправивши його фірмовими жартами.

А його лисий партнер - Євгеній Кошовий, сидів у жюрі разом з Лілією Подкопаєвою, Мікою Ньютон і Юрієм Горбуновим. Власне, жюрі важко було зберігати серйозність, адже судити їм доводилося дуже смішних конкурсантів - Тамбовського вовка, львівську команду "Могорич" і "Уездный город".

Але фішкою програми став номер "Уездного города", яка представила публіці "Сексуальний алфавіт"! Зал червонів і вмирав від сміху, а Кошовий так реготав, що в кінці навіть розплакався. Ще б пак, представляючи букви свого алфавіту, хлоп"ята приймали такі не-пристойні пози, що хтось навіть злякався - "це в ефір не пустять".

Втім, Подкопаєву це легке порно не збентежило, і вона кричала:

- Хлоп"ята, ви кращі! Шкода тільки, що у вашій команді немає дівчини.

Свій жарт піднесли і організатори шоу - вони розлили в однакові келихи коньяк і яблучний сік. За кольором - один в один! У результаті, одному із зоряних гостей - Владіміру Вірчису, попався сік, і він, відчуваючи себе обділеним, почав вимагати коньяку, що додало сміху в залі, повідомляє Блік.

Зараз ви читаєте новину «У "Бійцівському клубі" придумали свій секс-алфавіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути