середа, 05 грудня 2007 13:17

У півтора мільярди доларів обійдеться британському бізнесу різдвяне похмілля

Різдвяне похмілля британських службовців обійдеться бізнесу в 790 мільйонів фунтів стерлінгів (понад півтора мільярди доларів). Про це повідомляє The Register із посиланням на опитування 4500 чоловік, проведене компанією Travelodge.

Дослідження показало, що наступного дня після свята жителі Великобританії не можуть зосередитися на роботі протягом двох з половиною годин. Ефективність їхньої роботи знижується приблизно наполовину.

Третина опитаних зізналися, що прикидаються хворими, аби не йти на роботу. Водночас 34 відсотки опитаних переконані, що їхнє керівництво знає, що вони прикидаються.

Крім святкового похмілля, британські фірми втрачають щорічно більше 50 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 100 мільйонів доларів) через те, що їхні співробітники гірше працюють по п"ятницях, все частіше сприймаючи цей день, як додатковий вихідний. Крім того, до 13 мільярдів фунтів стерлінгів на рік бізнес Великобританії втрачає через невиходи співробітників на роботу з різних причин, повідомляє Lenta.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «У півтора мільярди доларів обійдеться британському бізнесу різдвяне похмілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути