Ексклюзиви
пʼятниця, 14 листопада 2008 14:29

У підозрюваних в тероризмі виявили 28 тисяч патронів

В ході судових слухань 14 листопада у справі про терористичну змову в Австралії було оголошено, що підозрювані в тероризмі запаслися 28 тисячами патронів, повідомляється на сайті Earthtimes. На думку експертів, це досить для безперервного вогню впродовж 38 годин.

У підготовці до терористичного акту підозрюють п"ятьох австралійців-мусульман. Жоден з них не визнає себе винним. Суд над ними почався у вівторок. Очікується, що він продовжиться не менше півроку, зокрема через те, що суду належить заслухати свідчення п"яти сотень свідків.

Всі п"ятеро підозрюваних були затримані ще в 2005 році в Сіднеї. У них була виявлена зброя і небезпечні речовини, які могли бути використані для виготовлення вибухових пристроїв і хімічної атаки, а також література із закликами знищувати немусульман.

Відповідно до недавніх змін в австралійському законодавстві, винними в підготовці теракту можуть бути визнані навіть ті змовники, які не визначилися з об"єктом терористичної атаки.

Зараз ви читаєте новину «У підозрюваних в тероризмі виявили 28 тисяч патронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути