Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 16:14

У Підмосков"ї вкрали землю вартістю 208 мільйонів рублів

В Одінцовському районі Московської області порушено кримінальну справу про розкрадання земельних ділянок. Як повідомляє в четвер, 27 листопада, "Росбалт" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, йдеться про 11 ділянок загальною площею 3,5 гектара, розташованих в селі Успенське. Вартість землі оцінюється в 208 мільйонів рублів.

За даними слідства, 11 земельних ділянок в Успенському належать мешканці Москви, ім"я якої не розкривається. Як встановили слідчі, група шахраїв за допомогою підроблених договорів купівлі-продажу переоформила землю на ім"я якогось житель Одінцово. Надалі ділянки були продані через агентство нерухомості.

Уточнюється, що серед підозрюваних є заступник гендиректора агентства, а також двоє співробітників Одінцовського відділу Федеральної реєстраційної служби по Підмосков"ю.

На день раніше, 26 листопада, в ЗМІ з"явилися повідомлення про затримання декількох співробітників Одінцовського відділу Росреєстрації. Повідомлялося, що їх підозрюють в незаконному продажі земельної ділянки площею 1,5 гектара, розташованої в селі Успенське. Наголошувалося, що вартість цієї землі оцінюється в 450 мільйонів рублів, а також що порушено кримінальну справу за статтею "шахрайство".

Чи йдеться в цих повідомленнях про одну і ту ж справу, невідомо, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї вкрали землю вартістю 208 мільйонів рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути