Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2008 13:40

У Перу зіткнулися два автобуси: 22 людини загинули (ФОТО)

Лобове зіткнення двох автобусів на північ від столиці Перу Ліми призвело до загибелі 22 осіб, 69 отримали травми різного ступеня тяжкості, повідомила в понеділок національна радіостанція RPP.

"Автокатастрофа сталася в неділю увечері на 78-му кілометрі Північного панамериканського шосе. Автобус виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим автобусом. 22 людини, включаючи водіїв обох транспортних засобів, загинули. 69 поранених у важкому стані доставлено в найближчі лікарні. Не виключено, що число загиблих збільшиться", - повідомив в ефірі радіостанції начальник поліції Октавіо Саласар.

На місці трагедії всю ніч працювали поліцейські, пожежники, медики і добровольці. Було задіяно більше 30 машин швидкої допомоги.

Минулого року в автоаваріях в Перу загинуло близько 800 людей, більше п"яти тисяч отримали поранення. Основними причинами подій є поганий стан доріг й транспортних засобів, а також доступність водійських прав, що купуються на "чорному ринку" за ціну приблизно в 30 доларів, повідомляє РИА "Новости".

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «У Перу зіткнулися два автобуси: 22 людини загинули (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути