понеділок, 18 лютого 2008 08:49

У Періс Хілтон проблеми із законом через її 17 собак

 Участь у телепередачі обернулася для Періс Хілтон  неприємностями. У ток-шоу з Елєн Дедженерес світська левиця сказала, що у неї удома живуть 17 собак. "Так, це багато. Вони сплять у моєму ліжку, ну не всі, звичайно, але деякі", - розповіла Періс.

Періс сказала, що у неї розвелося стільки собак, тому що вони весь час розмножувалися, а віддавати щенят їй було шкода. На питання, чому вона не каструвала тварин, Періс відповіла, що зараз вони вже майже всі кастровані.

Хілтон  не припускала, що, згідно із законом у  Лос-Анджелесі, де вона живе, більше трьох собак можна тримати тільки тим, хто розводить собак офіційно

У результаті одна з організацій по захисту тварин звернулася в компетентні органи, і чиновники прийшли до Періс з перевіркою. Правда, в той момент будинок був порожній, у ньому не було ні Періс, ні собак. Співробітники залишили покоївці  записку і обіцяли повернутися знову.

Минулого тижня у Періс вже виникали проблеми через тварин, коли захисники тварин забрали собі її кішку по кличці Прада, яку Періс нібито залишила у ветеринарній клініці на два тижні. Вони відмовляються віддавати кішку назад, заявляючи, що це типовий приклад жорстокого поводження з твариною, повідомляє Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «У Періс Хілтон проблеми із законом через її 17 собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути