Ексклюзиви
неділя, 15 лютого 2009 11:12

У Пекіні в День закоханих одружились 2,5 тисячі пар

У Пекіні в День закоханих одружились 2,5 тисячі пар
Пекін відзначив День закоханих весільним "бумом", в суботу в китайській столиці одружилися понад 2,6 тисяч пар, значно більше, ніж у минулому році.

Минулий день святого Валентина став другим весільним "бумом" за останній час після дня відкриття 29-ї Олімпіади. Свої відносини в Пекіні в суботу зареєстрували 2 тисячі 680 пар. Згідно зі статистикою, незважаючи на всесвітню фінансову кризу, число укладених у Пекіні шлюбів у цей день збільшилося більш, ніж на 700 у порівнянні з минулим роком.

Молодята зізнаються, що "несприятлива економічна ситуація призводить до зміни життєвих пріоритетів - якщо раніше в центрі уваги була кар"єра, то тепер молодь замислюється про родину", повідомляє РІА "Новости".

В останні роки європейські свята міцно обживаються в Китаї. Жителі Піднебесної вітають один одного з католицьким різдвом, а закохані пари чекають 14 лютого - дня закоханих. У цей день в Пекіні дорожчають квіти, важко знайти місце в ресторані без попередньої резервації столика, у театрів та концертних залів бракує паркувальних місць.
Зараз ви читаєте новину «У Пекіні в День закоханих одружились 2,5 тисячі пар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути