пʼятниця, 25 січня 2008 19:29

У Парижі затримано трьох п"яних іноземців, які хотіли підірвати літак

У паризькому аеропорту Beauvais-tille поліція затримала двох п"яних поляків і литовця, які загрожували підірвати літак, що летів до Дубліна.

"Один з них не послухався бортпровідниці - відмовився зняти пальто, заявивши: "Мій піджак дуже великий, оскільки під ним - бомба", - повідомив один зі свідків цього інциденту.

Це відбулося, коли літак вирулював на злітну смугу. Пілот попередив контрольний пост, що є загроза безпеці та зупинив літак. Служба безпеки піднялася в салон і вивела п"яну компанію.

Близько 80 пасажирів літака евакуювали, був оглянутий салону з використанням дресированих собак. Виліт рейса був відкладений на п"ять-шість годин.

Затриманим загрожує грошовий штраф або ув"язнення - це вирішить суд.

Заступникові директора адміністрації цивільної авіації Литви Алвідасу Шумкасу важко сказати, яким буде покарання, оскільки в ЄС на цей випадок немає єдиного порядку і кожна країна вирішує по-своєму, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «У Парижі затримано трьох п"яних іноземців, які хотіли підірвати літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути