понеділок, 28 січня 2008 14:37

У Пакистані бойовики узяли в заручники школярів

Група бойовиків узяла в заручники близько 250 школярів на північному заході Пакистану. Інцидент відбувся в селі Домейль біля міста Карак

За словами міністра внутрішніх справ Пакистану Хаміда Наваза, бойовики вимагають безпечного проходу. Захоплення заручників відбулося після того, як бойовики спробували викрасти співробітника служби охорони здоров"я. У перестрілці, що зав"язалася, був убитий один бойовик, поранений один поліцейський, а заручник втік.

Потім бойовики увірвалися в школу і узяли в заручники її учнів, заявив представник місцевої поліції.

За словами пакистанського міністра, сім бойовиків утримують в заручниках від 200 до 250 чоловік. Проте, за даними SkyNews, не менше п"яти бойовиків утримують 30 школярів і вчителів.

Свідки говорять, що бойовиків може бути близько 15. Будівля початкової школи для хлопчиків, в якому засіли бойовики, оточена поліцією і силами безпеки. Із злочинцями ведуться переговори про звільнення заручників, повідомляє агентство FrancePresse.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані бойовики узяли в заручники школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути