Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2007 19:41

У пакеті інваліда з Рівного знайшли відрізану голову його друга

Увечері 6 грудня у Рівному двоє міліціонерів патрульної служби виявили страшну знахідку у двох перехожих. У їх пакеті лежала відрізана людська голова і марихуана.

На місце терміново прибула слідчий-оперативна група. Затриманих допитали, але вони наполягали на тому, що це не їх пакет. Проте міліції вдалося встановити квартиру, в якій був скоєний злочин. У ванній кімнаті цієї квартири знайшли розчленований труп людини. Його руки і ноги були складені в пакети, знайдені також скривавлені ножі, болгарка і ножівка.

Підозрювані в скоєнні цього злочину затримані. У одного з них 5 судимостей, останній раз - за вбивство з розчленовуванням, за яке суд в 2005 році засудив його до 7 років позбавлення волі. Проте в 2006 році Жовтневий районний суд Луганська звільнив його від відбуття покарання через хворобу, - він інвалід першої групи.

У його квартирі часто збиралися бомжі і наркомани. Під час однієї з п"янок і трапився конфлікт, через який було здійснено вбивство.

Загиблому чоловікові близько 40 років, його особа встановлюється. За попередніми даними, він був знайомий з господарем квартири. Зараз проводиться судово-медична експертиза тіла, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «У пакеті інваліда з Рівного знайшли відрізану голову його друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути