пʼятниця, 09 березня 2007 13:22

У Нью-Йорку вчительку звільнили зі школи через відьмацтво

В окружному суді Нью-Йорка почався розгляд позову викладачки читання, 37-річної Лорен Берріос, звільненої з початкової школи в Хемптон-бейс, штат Нью-Йорк. Вона стверджує, її звільнили через те, що директор школи вважав її відьмою, і вимагає виплатити два мільйони доларів.

Адвокат позивачки заявив, що директор школи, будучи новонаверненим християнином, ревно насаджував у школі релігійні порядки і навіть примушував учнів співати "Ісус любить всіх дітей миру" під час публічних заходів.

У свою чергу, адвокат відповідача заявив, що позивачка розповідала колегам про участь у шабаші відьом і, крім того, вигадувала історії про свої нещастя. Наприклад, вона говорила, що її чоловік загинув в авіакатастрофі, а її маленькому синові відрізало пальці, коли він засунув їх у відеомагнітофон.

Адвокат школи стверджує, що Берріос була звільнена не за відьомство, а через психічну неврівноваженість. Він припустив, що вона страждає рідкісним синдромом психічного розладу, при якому батьки вигадують нещастя зі своїми дітьми, щоб привернути до себе увагу. Тому директор школи повідомив про дивну поведінку своєї підлеглої Службу захисту дітей, а потім ухвалив рішення про її звільнення, повідомляє, з посиланням на британську газету The Guardian, Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку вчительку звільнили зі школи через відьмацтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути