Ексклюзиви
неділя, 02 березня 2008 16:17

У Нью-Йорку після реконструкції відкрився легендарний готель Plaza

У Нью-Йорку після трьохрічної реставрації наново відкрився легендарний готель Plaza Hotel, що є одним з архітектурних пам"яток США. Реставрація 19-поверхового готелю, в якому фотографувалася Мерілін Монро і постояльцями якого були учасники рок-групи Beatles, обійшлася його нинішнім господарям - ізраїльській компанії EladGroup - в 400 млн доларів.

PlazaHotel був відкритий в 1907 році. Американцям легендарний готель відомий по багатьом голлівудським кінофільмам, які знімалися в його стінах.

Власники Plaza планували передати всі номери готелю в приватну власність, проте ця ідея натрапила на опір профспілок і мера Нью-Йорка Майкла Блумберга.

Переговори з адміністрацією міста призвели до того, що 282 залишаться готельними, а 181 будуть продані в приватну власність. Спочатку в готелі було 805 номерів. Мешкання в найдешевших номерах Plaza обходиться гостям в 1000 доларів за добу, передає AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку після реконструкції відкрився легендарний готель Plaza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути