субота, 22 березня 2008 11:29

У новому арабському місті збудують 50 мечетей

У новому місті Al Wasl, яке будує в Саудівській Аравії компанія Limitless – підрозділ Dubai World, буде 50 мечетей і вісім торгових центрів.

Проект вартістю 12 мільярдів доларів був заявлений в жовтні минулого року. Міні-місто розкинеться на ділянці площею 1411 гектарів. У ньому буде 55 тисяч будинків, де оселяться 200 тисяч жителів.

Крім житла в місті будуть офісні центри, кілька готелів, університет, медичні та навчальні заклади, що забезпечить 20 тисяч робочих місць. Також у місті розміститься зелена зона - 300 гектарів.

"Al Wasl - це приклад збалансованого проекту, де інноваційні девелоперські рішення ухвалюються з урахуванням культури арабського світу", - заявив виконавчий директор компанії Limitless Саїд Ахмад Саїд.

Al Wasl – перший з кількох проектів, запланованих Limitless в Саудівській Аравії, де дефіцит житла оцінюється в 50 тисяч нових будинків щороку. Роботи з будівництва міста почнуться у середині цього року і триватимуть сім років, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У новому арабському місті збудують 50 мечетей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути