Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2008 15:34

У Новобогдановці продовжують знаходити снаряди

На 275-ій артилерійській базі поблизу Новобогдановки звідний піротехнічний загін Міністерства з питань надзвичайних ситуацій продовжує витягувати і знешкоджувати боєприпаси.

Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, проведена чергова ротація особового складу піротехнічного загону МНС.

На поточному етапі робіт планується завершити поглиблене очищення території бази, знищення виявлених при цьому боєприпасів, демонтаж зруйнованих колишніх стаціонарних сховищ боєприпасів, залізничних колій та тимчасових бетонних доріг.

Ці завдання щодня виконують 220 фахівців МНС і 54 одиниці техніки. У складі цього загону МНС: групи очищення території від боєприпасів, знищення боєприпасів, транспортні, інженерна та забезпечення. Також 2 підрозділи МНС забезпечують протипожежну безпеку.

Пожежа і вибухи снарядів на складі боєприпасів 275-ої артилерійської бази поблизу Новобогдановки Запорізької області траплялися за останні чотири роки тричі: у травні 2004 року, липні 2005 року і в серпні 2006 року. В результаті НП загинули 5 осіб, поранення різних ступенів отримали більше 10, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У Новобогдановці продовжують знаходити снаряди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути