Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 09:08

У Нівмеччині відкривається виставка "100 тисяч років сексу" (ФОТО)

Еротичні фігури інші римські артефакти, пов"язані з сексом, побачать відвідувачі виставки "100 тисяч років сексу", яка пройде в римському місті Трієр, що збереглося на території Німеччини.

У експозиції буде представлено 250 експонатів, в основному це археологічні знахідки. Вони відносяться до кам"яного століття і показують, що наші предки теж відчували пристрасть і бажання породження роду, повідомив представник директора музею.

Створена в Нідерландах експозиція буде показана в Трієрі разом з 50 місцевими фігурками римського періоду, виявленими археологами. У Трієрі є декілька стародавніх будівель, що добре збереглися, міські ворота, арена і церква, що стоять там з часів, коли цей населений пункт був основним північним містом Римської імперії.

Оригінальна виставка включає примітивні скульптури, що оспівують жіночу чарівність, відверті розписи на грецьких вазах, середньовічний пояс цнотливості, а також експонат номер 1813, описаний як найстародавніший презерватив в світі. Виставка проходитиме до 22 червня.

За словами представника музею, важливо вивчити відношення до сексу у минулому. Дана виставка показує, що в різний час відношення до інтимних відносин було різним. "Речі, які ми зараз вважаємо нормальними, в середні віки вважали революційними", - додав він. Що стосується сексу з дітьми, то, за словами представника музею, те, що в Греції було дозволено, є протизаконним в наші дні, пише The Independent.

Зараз ви читаєте новину «У Нівмеччині відкривається виставка "100 тисяч років сексу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути