Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 16:59

У Німеччині куниця на декілька годин паралізувала роботу близько 150 банків

Звір викликав коротке замикання, яке привело до припинення подачі електроенергії на головний комп"ютер, що керував банківськими операціями.

Лісова куниця, що забралася в крупний обчислювальний центр Ганновера, на декілька годин паралізувала сьогодні роботу близько 150 банків Німеччини, передає ІТАР-ТАРС.

Як повідомив представник Німецького союзу ощадних кас, для відновлення роботи системи було потрібно її повне перезавантаження і перевірка. При огляді блоку енергопостачання обчислювального центру була виявлена куниця, що загинула від удару струмом.

В результаті аварії протягом восьми годин не працювали банкомати по видачі готівки на північному сході Німеччини, а також в землі Саар. Неможливе було також здійснення банківських операцій в режимі онлайн і отримання банківських виписок. До теперішнього часу робота ощадкас повністю відновлена.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині куниця на декілька годин паралізувала роботу близько 150 банків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути