Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 10:10

У Москві громадянин Таджикистану намагався продати фальшивий мільйон рублів

У Москві затриманий громадянин Таджикистану, який намагався продати підроблені гроші на суму один мільйон рублів. Про це в середу повідомило агентство "Інтерфакс" з посиланням на начальника спецгрупи з боротьби з економічними злочинами ГУВС міста Москви.

Саїд-Валі Алямов запропонував покупцеві, в ролі якого виступив співробітник міліції, придбати мільйон фальшивих рублів за 400 тисяч справжніх. У момент здійснення операції продавця заарештували, йому пред"явлено звинувачення за статтею кримінального кодексу "збут фальшивих грошових знаків".

Фальшивки, які продавав Алямов, мають номінал в 500 і 1000 рублів. Купюри відрізняються хорошою якістю, проте номери їх серій часто повторюються.

У міліції вважають, що фальшиві гроші, привезені до Москви Алямовим, друкувались у нього на батьківщині. Московські правоохоронні органи зв"язуються через Інтерпол зі своїми таджицькими колегами, щоб ліквідувати друкарню, повідомляє .Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Москві громадянин Таджикистану намагався продати фальшивий мільйон рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути