четвер, 13 грудня 2007 16:46

У Миколаєві за пару сережок зарубали молоду дівчину

Закривавлене тіло загиблої знайшов у власному гаражі її співмешканець. Правоохоронці відшукали підозрюваних та з"ясували, що убили дівчину через пару золотих сережок.

Закривавлене тіло молодої дівчини знайшов у гаражі її співмешканець, і одразу зателефонував до міліції. Загибла лежала на ліжку зі спущеними штанями. Правоохоронці оглянули місце злочину та взялися опитувати ймовірних свідків.

Валерій Коба, заступник керівника Корабельного РВ міліції м. Миколаєва: "У жінки практично було відсутнє обличчя. Все обличчя було кривавим місивом. Рубані рвані рани на обличчі шиї і в області грудної клітки".

Невдовзі міліціонери вийшли на підозрюваних: їх описав власник сусіднього гаража. Чолов"яга розповів, як власноруч вигнав двох п"яних молодиків, що лупцювали загиблу. На той момент дівчина була ще жива. Підозрювані, 20-літні хлопці вже раніше були судимі. У них на одязі виявили плями крові, походження якої вони не змогли пояснити.

Згодом парубки пригадали, звідки на їхньому одязі кров загиблої. До гаража парочка завітала, щоби випити з власником. Та на місці застали лише його співмешканку. Вирішили пригостити її.

Бійку та жіночі крики почув сусід. Чолов"яга заступився за дівчину й вигнав п"яних розбишак. Але невдовзі хлопці повернулися.

Доки один лупцював дівчину ногами, інший ухопив сокиру й кілька разів ударив жертву обухом в обличчя. Парубки запевняють, що штани з дівчини сповзли самі, коли її непритомну тягли до ліжка. Наостанок один із підозрюваних іще й ударив загиблу вістрям сокири.

Після розправи хлопці пішли відсипатися. Наступного дня вони подалися до найближчого бару – там і потрапили на очі міліціонерам, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві за пару сережок зарубали молоду дівчину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути