Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 13:52

У Мелітополі народилася п"яна дитина

У Мелітополі народилася п"яна дитина
До пологового будинку райцентру Мелітополь Запорізької області ввечері минулої суботи зателефонували з села Астраханка. Невідома жінка просила забрати породіллю - 28-річна безробітна Яна Лагоденко народила сина.

- Лікарі приїхали й жахнулися, - каже начмед Любов Доротюк. - Жінка народила дитину, коли бігла до сусідки викликати "швидку". Прямо у хліві зі скотиною. Немовля впало в гній із соломою. Жінка перегризла пуповину зубами, а плаценту викинула собакам. Лікарі видирали шматки плаценти в голодних псів.

У лікарні хлопчика помили й обстежили. Він був блідий, холодний, серце билось 200-210 разів на хвилину. У сечі знайшли ацетон, а з рота два дні тхнуло перегаром. Нині його стан нормальний.

Лагоденко родом з Астраханки. Ніде не працювала, пропивала гроші, які отримувала по народженню п"ятьох дітей від різних чоловіків. Першу дівчинку Яна народила 1995-го, коли їй було 16 років. Другу й третю - 2000 та 2001-го. Цих дівчат взялася виховувати родина віруючих людей із іншого району. Четверта дівчинка померла в 11 місяців од болячок, п"ята - нині живе у лікарні. Новонароджений хлопчик - шостий у Яни.

- Ми дітей віддавати не будемо, - кажуть лікарі. - Оформлятимемо у дитячий будинок, проситимемо просити позбавити батьківських прав.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі народилася п"яна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути