Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 13:07

У Мексиці заарештували американського наркобарона

Поліція Мексики заарештувала чотирьох членів крупного наркокартелю, зокрема, його ватажка, американського громадянина Густаво Рів"єру Мартінеcа. Злочинців затримали в мексиканському штаті Баха Каліфорнія Південна.

46-річного Мартінеcа мають передати американській владі, яка розшукує його з 2002 року. Управління боротьби з наркотиками США оголосило про нагороду в два мільйони доларів за упіймання наркобарона. Поліція Мексики активно співробітничала з Управлінням у пошуках злочинця.

Густаво Рів"єра Мартінеc очолив картель після того, як його попередник Франциско Хав"єр Арельяно Фелікс отримав довічний вирок.

Картель Фелікса, що діє на кордоні США і Мексики, став відомим з 1980-х років. Членам картелю вдалося взяти під свій вплив поліцейських і місцевих чиновників. Останніми роками поліція заарештувала кілька ключових членів картелю, і його активність дещо знизилася, повідомляють BBC News.

Зараз ви читаєте новину «У Мексиці заарештували американського наркобарона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути