середа, 20 червня 2007 08:21

У машину ставропольської журналістки стріляв розлючений таксист

По автомобілю співробітниці "АТВ-Ставрополь" Катерини Перовою стріляв ставропольський таксист, незадоволений поведінкою тележурналістки на дорозі.

Як розповів головний редактор "АТВ-Ставрополь" Андрій Юндін, інцидент відбувся близько 16 годин вівторка на вулиці Леніна, недалеко від будівлі, де розташована телекомпанія.

За словами Юндіна, Перова і таксист "підрізали один одного", і між ними виник конфлікт. Водій таксі вийшов зі свого автомобіля і почав "ломитися" в машину Перовою, після чого вистрілив в заднє скло її машини з пневматичної зброї і сховався.

Головний редактор підкреслив, що інцидент не був пов"язаний з професійною діяльністю журналістки. Тим часом раніше Перова заявила, що добре запам"ятала риси обличчя зловмисника, який "діяв в змові з тими, хто випробовує неприязнь до АТВ як незалежнрї телекомпанії".

В Перову стріляли, тому що вона "відноситься до найпопулярніших у ставропольських телеглядачів журналістів АТВ". Проте в РОВД Ленінського району Ставрополя, яке проводить перевірку і вивчає можливість порушення кримінальної справи, виключили професійні мотиви, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У машину ставропольської журналістки стріляв розлючений таксист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути