Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2007 13:11

У Манілі підірвали торговий центр: 8 загиблих, 70 поранених

 Потужний вибух прогримів у п"ятницю вранці у філіппінській столиці. Вибуховий пристрій був приведений у дію у ресторані, розташованому в одному з торгових центрів Маніли. Представники влади  вже кваліфікували випадок  як теракт, в результаті якого вісім чоловік загинули, близько 70 отримали поранення. Влада оцінює збиток від вибуху як значний.

Інцидент відбувся в обідню пору у торговому центрі Glorietta у діловому районі Макаті. У минулому у цій частині міста не раз здійснювали атаки бойовики сепаратистських угрупувань, тому вибух викликав паніку серед населення.

В результаті вибуху обрушилася частина стіни торгового центру. Шматки бетону звалилися на припарковані автомобілі. Вибуховою хвилею були вибиті шибки, осколками пошкоджені дахи і стіни сусідніх будівель. Майже відразу після вибуху поліція оточила район. З огляду безпеки було спішно закрито ще три торгові комплекси  поблизу. Тривога оголошена у міжнародному аеропорту Маніли.

Чотири люди загинули на місці, ще четверо померли у лікарні від поранень. Всього у  лікарні міста були доставлені близько 70 потерпілих, більшість - з порізами від осколків скла.

Президент країни Глорія Макапагал Арройо висловила співчуття родичам загиблих і розпорядилася знайти винних, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Манілі підірвали торговий центр: 8 загиблих, 70 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути