Ексклюзиви
субота, 26 січня 2008 11:48

У Львівській області минулого року було скоєно 52 навмисних вбивства

Минулого року на Львівщині було скоєно 52 навмисних вбивства.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За 12 місяців 2007 року за результатами перевірок додержання законів щодо захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокурори Львівщини порушили 676 кримінальних справ, з яких 486 – направлено до суду. Задоволено понад 3 тис. 193 прокурорських протести на незаконні акти та дії посадовців різного рівня.

На усунення порушень прокурори внесли 6 тис. 407 подань і приписів. За результатами розгляду цих документів, реагування до різних видів відповідальності притягнуто 6 тис. 861 посадову особу, відшкодовано майже 159 млн. грн. збитків.

Слідчі органи прокуратури Львівщини у 2007 році направили до суду 859 кримінальних справ, з них 52 кримінальних справи за фактами скоєння навмисних вбивств, 310 кримінальних справ за фактами зловживань та перевищення службових повноважень, 52 кримінальних справи - про злочини з ознаками корупційних діянь, 51 - за фактами хабарництва. Водночас завдяки професійній діяльності слідчих прокуратури вдалося відшкодувати понад 4 млн. 767 тис. грн. завданих злочинами збитків.

Крім того, минулого року прокурорами було скасовано 495 незаконних постанов про відмову у порушенні кримінальної справи з одночасним її порушенням, а, отже, саме завдяки прокурорському нагляду ці злочини не було приховано і по них порушені провадження з метою виявлення злочинців і притягнення їх до відповідальності, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Львівській області минулого року було скоєно 52 навмисних вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути