середа, 12 березня 2008 13:48

У Луганській області загорілася вантажівка з вибухонебезпечними відходами

У місті Петровське Луганської області на хімічному казенному об"єднанні ім. Г.І. Петровського загорілася вантажівка з вибухонебезпечними відходами. З опіками різного ступеня тяжкості госпіталізовані шестеро людей.

Як повідомляє управління МНС Луганської області, загорілася спецпродукція на вантажівці. Луганське територіальне управління Держгірпромнагляду розслідує груповий нещасний випадок.

Як повідомив прес-секретар територіального відділення Держгірпромнагляду в Луганській області Ольга Негребецька, НП сталося в середу о 08.25. Усі шестеро постраждалих були в автомобілі під час перевезення вибухонебезпечних технологічних відходів – пороху. Причини спалаху вантажу з"ясовує спеціальна комісія, створена Луганським територіальним управлінням Держгірпромнагляду.

Двоє постраждалих перебувають у важкому стані і зараз госпіталізовані в обласний опіковий центр. Стан ще чотирьох робітників не викликає занепокоєння.

Як повідомив заступник начальника теруправління Сергій Канаєв, за попередніми даними, сталося грубе порушення правил безпеки. Зокрема, порушено інструкцію по перевезенню вибухонебезпечних матеріалів.

У зв"язку з груповим нещасним випадком роботи з утилізації вибухонебезпечних речовин Держгірпромнагляд заборонив, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «У Луганській області загорілася вантажівка з вибухонебезпечними відходами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути