середа, 05 грудня 2007 13:25

У Луцьку за підозрою в крадіжці телефону вбили людину

У Луцьку біля річки Стир знайшли труп людини. Вже піл кінець дня співробітники міського відділу міліції склали сумну картину злочину і затримали підозрюваних.

Сищики з"ясували, що потерпілий - 42-річний Сергій - знімав кімнату у місцевої жінки впродовж останніх п"яти місяців. За два місяці до нього підселилися ще двоє хлопців - 18-річний Василь і його 20-річний брат Михайло.

За словами міліціонерів, від Сергія вже надходили скарги на те, що брати його регулярно б"ють. Це вони так "мстили" за те, що він розповідав господині про пристрасть його сусідів до спиртного. Втім, і сам Сергій не відмовлявся від чарки.

В день вбивства відвідати Василя і Михайла приїхав їх старший брат, 21-річний Олександр. Покликали до столу і Сергія. До кінця п"янки один з братів несподівано пригадав, що у нього пропав мобільний телефон. Підозра відразу ж лягла на сусіда. Розбірки тривали недовго - в хід пішли кулаки. Спочатку чоловіка били в кімнаті, а потім вивели на річку. На той час Сергій вже не тримався на ногах, і його просто зіштовхнули під лід.

Співробітники міліції порушили кримінальну справу. Злочинцям загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років, повідомляє From-UA.

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку за підозрою в крадіжці телефону вбили людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути