понеділок, 21 січня 2008 18:48

У Луцьку в школах вільно продають наркотики

В Луцьку вчительку, яка заборонила приносити в школу наркотики, побили.


"Від лучан постійно надходять скарги про незаконну діяльність працівників міськвідділу міліції проти громадян, права яких вони мають захищати", заявив на "круглому столі", присвяченому правам людини, голова Ради громадських організацій із прав людини Микола Нікітюк.

Микола Нікітюк сказав, що не заперечує позитивних здобутків у роботі правоохоронців, втім зазначив, що негативні факти останнім часом дуже турбують громадськість. "Незаконно порушені кримінальні справи, заволодіння незаконним шляхом житлом соціально незахищених громадян. Мобільні телефони. Неефективна робота з наркоділками", – такий перелік представив пан Нікітюк.

"У Любешівському районі, в селі, мене запитали: "Що у вас в Луцьку робиться? Люди туди приїжджають і розповідають, що міліціонери забирають у них мобільні телефони…" Мені було соромно, бо таке є – особливо в молодих людей, підлітків… Вільно продаються наркотики. Вже дійшло до того, що наркоділки принесли наркотик у школу, вчителька їм заборонила це робити, то її побили", – розповів Микола Нікітюк, повідомляє Волинська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку в школах вільно продають наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути