четвер, 28 серпня 2008 13:26

У Лозовій вже з"явилися мародери

Працівники міліції спіймали двох мародерів. Про це повідомив перший заступник губернатора Харківської області Володимир Бабаєв під час ранкової наради під керівництвом глави МНС Володимира Шандри в оперативному штабі із ліквідації надзвичайної ситуації у Лозівському районі Харківської області, де виникла пожежа на складах боєприпасів 61-го арсеналу Південного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Міністр В. Шандра доручив закрити магазини, ринок та інші торгові об"єкти і установи, розташовані у межах 5-кілометрової зони. Про це повідомили у прес-службі МНС України.

За останніми даними, із району пожежі біля Лозової (Харківська область), що призвела до вибухів боєприпасів, евакуйовано близько 2 тис. людей. Усього евакуації потребує близько 6 тис. людей.

Нагадаємо, що за фактом вибухів на арсеналі боєприпасів поблизу м. Лозова Харківської області військовою прокуратурою Центрального регіону 27 серпня 2008 року порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 425 Кримінального кодексу України (недбале відношення до військової служби, що зумовило тяжкі наслідки).

27 серпня близько 16:00 сталася пожежа на двох майданчиках арсеналу, де зберігалися 120-міліметрові міни, а о 16:10 черговою службою арсеналу було зафіксовано перші вибухи. Командуванням арсеналу для локалізації пожежі по тривозі було піднято пожежний загін арсеналу і на місце пожежі виїхали два пожежні танки і три пожежні машини. "Але через пориви вітру, що сприяли поширенню вогню, провести ефективні роботи із гасіння пожежі наразі не вдається", - констатували представники Міноборони України.

Довідка: 61-й арсенал Південного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України розташований поблизу міста Лозова (Харківська область) на загальній площі 494 га. Обсяги зберігання на арсеналі складають близько 95 тис. тонн боєприпасів, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Лозовій вже з"явилися мародери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути