четвер, 12 квітня 2007 17:32

У лондонському растафаріанському храмі затримано 23 людини

В ході поліцейської операції, проведеної в колишньому растафаріанському храмі в південній частині Лондона, арештовано 23 людини. Як передає ВВС News, арешти були проведені рано вранці 12 квітня в рамках операції по боротьбі з торгівлею наркотиками і зброєю.

Будівля St Agnes Place в Кенінгтоні знаходилася під цілодобовим спостереженням останні два місяці. За даними поліції, у вказаний період туди навідувалося за добу до 600 чоловік, щоб купували марихуану.

Раніше тут розташовувалася штаб-квартира британського растафаріанського співтовариства, проте, як заявило керівництво організації, в даний час це будівля ними не використовується.

Цей будинок з чотирма терасами в 1970-і роки часто відвідував відомий регі-виконавець і растаман Боб Марлі. Зараз точаться суперечки про те, чи слід зносити будівлю.

Растафаріанство - комплекс релігійних вірувань і культурних уявлень, виникло на Ямайці в 1930-і роки. Послідовники руху практикують куріння марихуани, у тому числі і в ритуальних цілях, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «У лондонському растафаріанському храмі затримано 23 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути