вівторок, 13 травня 2008 13:57

У Лондоні виставлять малюнки Боба Ділана

У червні в Лондоні відкривається виставка малюнків Боба Ділана на якій буде представлено роботи музиканта, створені ним в період з 1989 по 1992 роки, повідомляє видання Телеграф.

Обмежений тираж копій малюнків Боба Ділана, підписаних автором, буде представлено і в декількох інших британських галереях. У 2007 році подібна виставка пройшла в Німеччині.

"Ці роботи пронизані відчуттям самоти, швидкоплинності часу і постійного переміщення, адже Ділану часто доводилося переїздити з місця на місце в рамках своїх гастролей. Виставка The Drawn Blank Series - приголомшлива можливість побачити колекцію картин, які дозволяють заглянути в душу художника", - заявив директор Halcyon Gallery Пів Грін.

Боб Ділан (справжнє ім"я - Роберт Аллен Ціммерман; рід. у 1941) - американський автор-виконавець пісень, який є другою (після The Beatles) найбільш впливовою фігурою в історії популярної музики післявоєнного часу, особливо рок-музики.

За свою музичну кар"єру Боб Ділан випустив біля півсотні альбомів, майже кожен з яких чекав успіх. Всього було продано більше 110 млн копій його альбомів, а якийсь час тому Боб Ділан став володарем спеціальної Пулітцерівської премії "за значний вплив на популярну музику і американську культуру", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні виставлять малюнки Боба Ділана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути