пʼятниця, 05 жовтня 2007 14:27

У Лондоні покажуть скульптуру мертвого принца Гарі (ФОТО)

Наступного тижня у Лондоні буде виставлена статуя "мертвого" принца Гарі, покликана стати меморіалом на честь тих, що хоче, але не може служити в Іраку.

Твір американського скульптора Деніела Едвардса з"явиться у готелі Trafalgar у центрі Лондона у рамках виставки Bridge Art Fair.

Як відомо, у травні нинішнього року керівництво британської армії вирішило, що принц Гарі не поїде служити до Іраку через дуже великий ризик. "Дух принца Гарі, напевно, загинув того дня, коли йому сказали, що він не може служити. Ось у чому сенс меморіалу", - говорить Едвардс.

Скульптура зображає принца лежачим на тлі британського прапору з монетами на очах і головою, що лежить на Біблії. Пістолет, що так і не вистрілив, залишився в кобурі. У руках принц стискає медальйон своєї загиблої матері принцеси Діани, а біля його ніг вже сидить стерв"ятник.

  

Як стало відомо, на бронзовому пам"ятнику у Гарі також не буде вух: адже бойовики обіцяли відрізувати йому їх і у такому вигляді повернути бабусі - королеві Єлизаветі II. Поки що на глиняній моделі пам"ятника у принца вуха є. Відрізані бронзові вуха також експонуватимуться на виставці, пізніше організатори планують продати їх на інтернет-аукціоні eBay.

Деніел Едвардс відомий своїми скандальними скульптурами, зокрема, Брітні Спірс, яка народжує на ведмежій шкурі , напіводягненим бюстом Хілларі Клінтон і трупом п"яної Періс Хілтон, повідомляє, пише The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні покажуть скульптуру мертвого принца Гарі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути