Ексклюзиви
субота, 27 жовтня 2007 17:48

У листопаді жителі Рівного можуть залишитися без тепла

Жителі Рівного можуть залишитися без тепла уже у листопаді, якщо не розрахуються з комунальними підприємствами за надані послуги, заявив вчора на сесії міськради перший заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький.

За словами Хмилецького, лімітів газу у Рівному вистачить лише на жовтень, а для розрахунків з газопостачальниками у листопаді на рахунках комунальних підприємсвт коштів майже немає.

Тому на сесії міськради було прийнято звернення до споживачів, зокрема, жителів Рівного, з проханням негайно погасити заборгованість на теплопостачання.

Раніше на прес-конференції керівники міста повідомили, що для розрахунків за поточне газопостачання комунальники взяли у банках кредит на суму майже 8 млн. грн., однак ще зберігається борг з минулих років на суму понад 16 млн. грн. Тому керівники комунальних підприємств наголошують, що у випадку несплати заборгованості за тепло його подаватимуть до будинків боржників лише при мінусовій температурі повітря на вулиці, і лише для того, щоб підтримати систему теплопостачання у робочому стані, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У листопаді жителі Рівного можуть залишитися без тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути