вівторок, 18 вересня 2007 16:32

У Крижополі дівчинка "зварилася" у 10-літровій каструлі борщу

У місті Крижополь Вінницької області маленька Влада Мельниченко, 1 рік, впала в кастрлюлю з гарячим борщем. Завдяки зусиллям медиків, вона вижила, але втратила майже 80% шкіри.

 Того дня найняті будівельники закінчували ремонт: мати Влади Лариса поспішала до холодів утеплити кімнату. На кухні для них і для дітей варився борщ у 10-літровій каструлі. Поряд з мамою крутилася і маленька Влада. Жінка зняла каструлю з вогню, поставила її на підлогу, а сама вийшла. Коли через пару хвилин повернулася, то завмерла: з величезної каструлі стирчали ніжки і ручки дочки!

- Я погано пам"ятаю, що було далі, - плаче Лариса, - пам"ятаю тільки, як дістала Владочку з кип"ятку - вона була без свідомості - і відразу вилила на неї відро води. Потім загорнула в мокре простирадло і повезла в районну лікарню. З дочки вже полізла шкіра, залишаючись на моїх руках.

Місцеві лікарі, консультуючись по телефону з медиками Вінницького опікового центру обласної лікарні ім. Пирогова, почали боротися за життя дитини. Наступного дня Владу, яка все ще знаходилася в стані коми, доставили до Вінниці, де їй врятували життя.

Сама Влада нічого такого вже не пам"ятає. Тепер це рухома трирічна дитина, якій все цікаво. Завдяки правильному і своєчасному лікуванню рубців у неї після проведених операцій майже не видно, передає Комсомольська правда.
Зараз ви читаєте новину «У Крижополі дівчинка "зварилася" у 10-літровій каструлі борщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути