Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2009 15:02

У Краматорську сталася масштабна техногенна аварія

У Краматорську сталася масштабна техногенна аварія

У місті Краматорську Донецької області сталася велика аварія на водопровідних комунікаціях. Через прорив водоводу, розташованого у селі Вільшанка, місто може залишитися без води і тепла на невизначений період часу.

Як повідомили в аварійно-диспетчерській службі виконкому Краматорська, фахівці міського водоканалу з"ясовували причини прориву водоводу діаметром 1000 мм і вживають заходів із усунення аварії, але ситуація стала критичною для міста, оскільки на місці прориву утворився пульсуючий гейзер води.

Аварійна ситуація сталася на основному водоводі, по якому подається вода на фільтрувальну станцію міста і для усунення витоку необхідно було припинити поставку води на фільтрувальну станцію. У результаті збезводненою залишилася центральна частина міста Краматорська. В райони Даманський, Соцгород і Новий Світ, вода подається через фільтрувальну станцію, за винятком тих районів і селищ, які отримують воду зі свердловин.

Мінусова температура на вулиці створює додаткові проблеми працівникам "Краматорського водоканалу", оскільки величезний об"єм води перетворився у пласти льоду. Таким чином, щоб дістатися до місця прориву, необхідно розколоти лід, потім розрізати крижаний ґрунт.

Зараз у місті в зв"язку із припиненням подачі води оголошено аварійну ситуацію. Ліквідація аварії перебуває під контролем спеціальної комісії міської ради Краматорська, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську сталася масштабна техногенна аварія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути