Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 10:29

У київському метро зникнуть написи "Немає виходу"

В середу вранці знову на фатальній станції "Вокзальна" під потяг стрибнув черговий приїжджий - 22-річний житель Шостки (Сумська область) Віталій Р, пише газета "Сегодня". До нього з початку року вже 5 осіб намагалися накласти на себе руки в метро. Три випадки трапилися на цій станції.

Хлопець стрибнув під потяг, що прибував на станцію, але машиніст встиг загальмувати вчасно. На 15 хвилин довелося зупинити рух потягів. Самовбивця в лікарні, каже, що стрибнув через дівчину, яка його кинула. Сумна статистика змусила метрополітенівців вживати екстрених заходів.

Як дізналася газета у прес-секретаря метрополітену Надії Шумак, з дверей зникнуть написи "Виходу немає", а зупинки оголошуватимуть дитячими голосами. "Щоб викликати усмішку у пасажирів", - пояснила пані Шумак. Запис вже почався. Пробують 16 дітей від 8 до 14 років із студії дитячої пісні в Чернівцях. Виберуть 1 хлопчика і 1 дівчинку. Спершу "заговорить" по-дитячому одна з ліній метро - якщо киянам сподобається, то дітки озвучать всі лінії. Психолог Світлана Васильєва згодна, що дитячі голоси можуть розвіяти думки про самогубство: "Голос дитини може змусити перемкнутися на думки про майбутнє", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У київському метро зникнуть написи "Немає виходу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути