Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 16:35

У Києві затримали водія, який підозрюється у вбивстві студентки

Співробітники Управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області 27 лютого затримали у Києві водія, який підозрюється у тому, що в листопаді минулого року у Вінниці збив на смерть 21-річну студентку Вінницького торговельно-економічного університету і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Про це йдеться у повідомленні відділу зв"язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Згідно з повідомленням, 17 листопада 2007 року на вулиці Чорновола у м. Вінниці невідомий водій автомобілем збив 21-річну студентку Вінницького торговельно-економічного університету, жительку с. Заливанщина Калинівського району і з місця пригоди зник. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці пригоди. За даним фактом слідчим управлінням УМВС було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченими ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвели до загибелі людини).

27 лютого 2008 року співробітники міліції затримали у м. Києві підозрюваного у скоєнні цього злочину. На одній з автостоянок Києва також виявили його автомобіль "Фольксваген Туран".

За даними попереднього розслідування, затриманий – 47-річний військовослужбовець – перебуваючи за кермом цієї іномарки після скоєння ДТП із місця пригоди втік. Автомобіль він сховав у власному гаражі, а згодом відремонтував і поставив на стоянку у Києві.

Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомлялося раніше, Управління Державної автоінспекції у Вінницькій області обіцяло 10 тис. грн. винагороди за допомогу у встановленні особи водія, який 17 листопада 2007 року збив на смерть 21-річну студентку і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали водія, який підозрюється у вбивстві студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути