четвер, 21 лютого 2008 10:00

У Києві затримали педофіла, який ґвалтував своїх дітей

Оперативники Дарницького та Деснянського райуправлінь столичної міліції затримали педофіла. 46-річний чоловік не тільки знімав на фото й кіноплівку своїх неповнолітніх дочок, а й входив із ними в статеві відносини неприродним способом.

Чоловік працював у столиці охоронцем. Його дружина й 9-ро дітей живуть окремо в злиднях. Колеги затриманого поважали Олексія за те, що чоловік виявляв неабияку турботу до своїх дітей. Особливо, до трьох неповнолітніх доньок.

Дівчата доволі часто навідували батька. Можливо, ніхто б нічого й не запідозрив, якби не хобі чоловіка. Він приніс до звичайної фотолабораторії кілька плівок. Саме лаборантка ательє й повідомила правоохоронців про порнофото за участі неповнолітніх.

Оперативний співробітник міліції: "Надійшла інформація, що деяка особа, чоловік 35-40 років, вчиняє розпусні дії щодо неповнолітніх на території Києва. Даний громадянин був затриманий. В законному порядку були вилучені фотоплівки та фотографії, на яких зображено неповнолітні особи з оголеними статевими органами".

Спочатку оперативники вилучили 20 фотоплівок і майже 60 надрукованих фото. Затриманий пояснив, що це його доньки: 11-ти, 15-ти та 17-ти років.

Удома в затриманого знайшли безліч фотографій оголених дітей. Він фотографував їх із пістолетами, гранатами та ножами.

Підозрюваний розповів, що хотів виховати з дітей фотомоделей, тому й фотографував їх оголеними. Коли ж оперативники знайшли в одній із торб відео з наймолодшою, 11-річною, дівчинкою, батько таки зізнався, що дійсно розбещував дівчат. Каже – під час зйомок почувався справжнім великим режисером.

Помітили правоохоронців ще одну цікаву річ – книгу "Секрети гіпнозу". Підозрюють, що саме через неї діти, мов зомбі, виконували всі забаганки свого батечка й не чинили жодного опору.

Наразі підозрюваний під вартою. Оперативники чекають на висновки психіатричної експертизи. Якщо затриманого визнають осудним – йому загрожує покарання одразу за трьома статтями Карного Кодексу: за розбещення неповнолітніх, зґвалтування та виготовлення й розповсюдження дитячої порнографії, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали педофіла, який ґвалтував своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути