Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2010 12:33

У Києві затримали банду "квартирників" з Чечні

У Києві затримали банду "квартирників" з Чечні

Працівники оперативно-пошукового відділу столичного карного розшуку затримали чотирьох громадян республіки Чечня за вчинення квартирної крадіжки.

Як йдеться у повідомленні ВЗГ ГУМВС України в Києві, о 02:00 на вулиці М. Гречка, 11, зловмисники увійшли в під'їзд будинку, який обрали заздалегідь. Переконавшись у відсутності господарів однієї з квартир, відкрили замок вхідних дверей за допомогою молотка і викрутки. Взяли золото, гроші в сумі 5000 гривень, $ 300, 300 євро та ноутбук. Коли грабіжники вже мали намір сховатися, їх затримали працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку.

Зловмисники запевняють, що це єдина квартира, де злочинці скоїли крадіжку. Проте комплект технічного оснащення для злому дверей і замків, а також відпрацьованість і спланованість дій злочинців вказує на їхню причетність до інших подібних злочинів.

Міліція з'ясовує інформацію щодо кількості скоєних затриманими особами злочинів.

Злочинна група затримана за статтею 115 КК України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі, повідомляє Киевпресс.

Нагадаємо, що два місяці тому у Кіровограді правоохоронці затримали "на гарячому" 22-річного злодія, який удев'яте прийшов грабувати один і той самий будинок.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали банду "квартирників" з Чечні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути