середа, 14 травня 2008 08:22

У Києві заборонено експлуатацію 22 атракціонів

У Києві заборонено експлуатацію 22 атракціонів

За попередніми результатами перевірок атракціонів у Києві заборонена експлуатація 22 атракціонів.

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, зокрема, у Голосіївському парку культури та відпочинку ім. М. Рильського закриті вісім атракціонів, в парку культури та відпочинку "Перемога" – сім, вирішується питання стосовно зупинення ще п"ятьох в парку культури та відпочинку "Партизанської слави".

Крім того, Державна санітарно-епідеміологічна служба міста Києва перевірила 42 об"єкти і встановила, що деякі з них працюють без висновків санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України щодо безпечності використання їх для дітей а також без проектної документації тощо.

Крім того, під час перевірки атракціонів контролюючими органами виявленні численні порушення. Зокрема, у деяких суб"єктів господарювання, які здійснюють експлуатацію стаціонарних, пересувних і мобільних атракціонів у Києві, відсутні дозволи на експлуатацію атракціонів, в інших немає результатів експертного обстеження атракціонів після закінчення призначеного терміну їх експлуатації.

Були виявлені випадки неогородження зони катання механізованих атракціонів з рухомими сидіннями або посадовими місцями, що становлять небезпеку травмування людей.

Крім того було встановлено, що відвідувачі не отримують повної інформації про правила поведінки та користування атракціонами. Не у всіх парках міста вирішено питання щодо евакуації людей.

Прокуратурою столиці на початку квітня 2008 року була організована перевірка атракціонів у Києві з метою попередження випадків травматизму і недопущення введення в експлуатацію об"єктів, що перебувають в неналежному технічному стані, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «У Києві заборонено експлуатацію 22 атракціонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути