пʼятниця, 25 лютого 2011 18:22

У Києві за підтримки Samsung відбулася VIP-вечірка 3D Party

За підтримки компанії "Samsung Electronics Україна", яка надала для використання 3D LED-телевізори Samsung серії 9000, у київському лаунж-барі B-Hush на території готелю InterContinental пройшла VIP-вечірка під назвою 3D Party.

Співорганізаторам, Double R Entertainment, вдалося зібрати разом успішних та активних молодих людей - тих, які дійсно можуть пишатися своїми досягненнями.

У рамках вечірки відбулося вручення почесних статуеток "3D-людина року -2010" від журналу "ТОП-10" за підтримки 3D LED TV від Samsung - премії, заснованої спеціально для найбільш успішних, розумних і стильних. Серед номінантів були представники різних сфер - від топових бізнесменів до шоуменів і музикантів.

Значне число голосів зібрали голова правління банку "Хрещатик" Дмитро Гриджук, генеральний продюсер кінокомпанії SOTA Cinema Group Олег Кохан, власник і керівник студії Image Kitchen Тетяна Гриценко.

Проте у результаті престижні тривимірні статуетки дісталися представникам моди - дизайнерам Федору Возіанову та Валерії Ковальській. Саме вони, на думку аудиторії "ТОП-10", об'єднали три найважливіших складових сучасної 3D-особистості: інтелект, успішність і стиль.

На вечірці зібралися молоді представники української еліти, зокрема: форвард київського футбольного клубу "Динамо" Артем Мілевський, відомі телеведучі - Ігор Посипайко, Марися Горобець, Дмитро Авдєєв, Кульбаба, Блонда, директор "MTV Україна" Андрій Уреньов, генеральний директор компанії Slavinvest і президент Київського сигарного клубу Мілан Паєвич, власник і керівник студії Image Kitchen Тетяна Гриценко, модні дизайнери Федір Возіанов та Валерія Ковальська, модель і співачка Ірина Ольховська, відомий діджей Стас Twee, арт-директор студії графічного дизайну Юрко Гуцуляк, діяч мистецтва Людмила Березницька. На 3D Party був помічений навіть посол Німеччини Ганс-Юрген Гаймзьот.

PR

Зараз ви читаєте новину «У Києві за підтримки Samsung відбулася VIP-вечірка 3D Party». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути