Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2008 14:16

У Києві водій "Мерседеса" побив водія трамвая

У Києві водій автомобіля "мерседес", який не поступився дорогою трамваю, побив вагоновожатого, якого внаслідок інциденту було госпіталізовано до лікарні.

Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв"язків ГУ МВС України у м. Києві, інцидент стався у Деснянському районі, на перехресті просп. Гагаріна та вул. Червоногвардійської.

26-річний житель міста Бровари, який був за кермом "мерседеса", проігнорував правила дорожнього руху (сигнал світлофора) і скоїв зіткнення з трамваєм. Через це між ним та 51-річним вагоновожатим трамвая виник конфлікт, під час якого молодий чоловік побив літню людину і зник з місця пригоди. Внаслідок конфлікту потерпілий отримав струс головного мозку та забій шийного відділу хребта.

Водій "мерседеса" після повідомлення від свідків по лінії "02" був затриманий у Деснянському районі столиці співробітниками "Беркуту". Стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).
Зараз ви читаєте новину «У Києві водій "Мерседеса" побив водія трамвая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути