вівторок, 01 квітня 2008 19:39

У Києві відкриється 30 додаткових залізничних кас

До початку літніх пасажирських перевезень 2008 року "Укрзалізниця" підготує 6 тис. 148 пасажирських вагонів.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, до 25 травня всі пасажирські вагони пройдуть комісійний огляд санітарно-технічного стану і будуть готові для перевезення пасажирів. У разі підвищення попиту на перевезення на певних напрямах відомство залучатиме додаткові вагони. Для забезпечення перевезень організованих груп дітей до місць відпочинку в період літніх канікул залізницями України сформовано склади дитячих потягів (загалом понад 120 вагонів).

Протягом року в умовах вагоноремонтних заводів і депо заплановано здійснити капітально-відновлювальний ремонт з модернізацією 239 пасажирських вагонів, з них 47 вагонів, обладнаних системою кондиціонування повітря.

Також залізниці нині приділяють велику увагу підготовці вокзалів до роботи в літній період. Зокрема, на вокзалах буде оновлено візуальну інформацію з урахуванням нового графіка руху потягів, що набирає чинності 25 травня 2008 року. На інформаційних табло вокзалів буде забезпечено відображення інформації про наявність вільних місць у пасажирських потягах на поточну добу. Для зручності пасажирів на період літніх перевезень на вокзалах буде відкрито 49 нових торгових об`єктів.

Крім того, для забезпечення підвищеного пасажиропотоку "Укрзалізниця" планує відкрити 178 додаткових квиткових кас для оформлення проїзних документів в дальньому та приміському сполученні. Тільки в Києві, в Українському центрі з обслуговування пасажирів на залізничному транспорті на бульварі Т.Шевченка, запрацює 30 додаткових кас. Крім традиційних залізничних кас, влітку на Кримському півострові продовжать свою роботу 7 пересувних кас, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриється 30 додаткових залізничних кас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути