понеділок, 08 вересня 2008 13:58

У Києві відбувся фестиваль "Рок Січ"

На Трухановому острові відбувся фестиваль української рокової музики "Рок Січ".

Минулого року він був скасований у зв"язку зі складною політичною ситуацією в державі. Цього року ситуація ще складніша, але фестиваль, не дивлячись на весняну відміну і перенесення дати дійства, таки відбувся.

"Рок Січ" порадувала не тільки рокерів і панків, але і звичайних "формальних" людей, які прийшли відпочити, і поспостерігати за публікою. Людський потік перетинав Дніпро по пішохідному мосту аж до Труханового острову, де у всіх зручних і не зручних місцях межи трьома сценами фестивалю розташувалася молодь.

На фестивалі були присутні навіть діти, які прийшли на українське шоу разом зі своїми старшими братами і сестрами.

Ті, хто любить більш важку музику попрямували до сцени " Вежа", розташованої у глибині острова. Тут звучав хард-рок:: PINS, "Холодне сонце", "Вінки", "Назад шляху немає" та інші групи що не дуже вразили слухачів. Порадували рокерів-романтиків "Кому вниз", виступаючі на заході сонця.

На другому за рахунком фестивалі не обійшлося без бійок під важку музику, більше десятка молодиків оголяв свій верх і кидалися у натовп, штовхаючись з охочими і не охочими. У товкучку, що організувалася, потрапляли і дівчата, яким наступного дня належало розгледіти на своєму тілі масу синців. Особливо сміливі, але не буйні відвідувачі "Рок Січі" навіть фотографувалися на фоні людей, що умисно штовхаються.

На сцені "Човен", що ближче за всіх до води, своїми роковими баладами слухачів розважали "Зоряній корсар", "Кубло", "Хорта", "Царство небесне" та інші. Саме на цій сцені завершили перший день фестивалю "Плач Єремії", що викликали масу емоцій у глядачів.

Любителі електронної музики зібралися біля сцени " Ротонда" заради фінального виступу dj Амістата. Саме на цій сцені з"явився засновник фестивалю Олег Скрипка. Він виконав попурі з міксів на народні українські хіти, порозкидав листівки зі своїм зображенням і, виконавши разом з народом гімн України, поїхав з острова на мотоциклі.

Молодь покидала фестиваль по-різному: хтось самостійно, а хтось не без допомоги сторонніх. Варто відзначити, що на острові весь час знаходилася велика кількість представників правоохоронних органів, які абияк стежили за порядком. Що ж до безладу залишеного на острові після концертів, організатори поклопоталися і про це: було обіцяно видавати по пляшці пиво в обмін на 50 кг сміття, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбувся фестиваль "Рок Січ" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути